Daru bérlés ár

Daru bérlés ár

Fedezze fel darus autó bérlésének kedvező árait Budapesten! Tekintse meg a részletes daruzási árakat és paramétereket.

Daru bérlés ár: minden, amit tudni érdemes

A daru bérlés egy kiváló megoldás lehet mindazok számára, akik építkezési, logisztikai vagy más ipari projektekben dolgoznak és szükségük van egy megbízható emelőeszközre. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogy milyen tényezők befolyásolják a daru bérlés árát, és milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző típusú daruk kapcsán.

A daru bérlés árát befolyásoló tényezők

A daru bérlés ár a piacon különböző tényezők függvényében változhat. Elsődleges szempont az, hogy milyen típusú darura van szükségünk. Az önrakodós teherautók és a fardaruk különböző árkategóriákban mozognak, például a MAN LE vagy a Mercedes Axor típusok esetében is eltérések lehetnek. Az MAN LE teherautó például 12 tonna össztömegű, míg a Mercedes Axor 18 tonna össztömeggel rendelkezik.

A daru kapacitása és emelési magassága is jelentős hatást gyakorol a költségekre. A függőleges emelési magasság, a teherbírás közelről és távolabbról mind döntő tényezők lehetnek. Továbbá, az egyéb kiegészítő szolgáltatások, mint például a várakozási díj vagy a behajtási engedélyek is növelhetik az árat.

Miért érdemes darut bérelni?

A daru bérlés ár sokkal kedvezőbb lehet hosszú távon, mint egy saját daru vásárlása és fenntartása. Nincs szükség karbantartási és tárolási költségekre, valamint nem kell aggódni a gépek amortizációja miatt. Egy bérelt daru esetében általában minden szükséges kiegészítővel és szakértelemmel együtt kapjuk meg az eszközt, ami megkönnyíti a projekt kivitelezését.

Darutípusok és specifikációk

MAN LE

Ez a típusú darus autó 12 tonna össztömeggel rendelkezik, raksúlya 5 tonna. Az autó Euro 3 besorolású, ami versenyképes árakat tesz lehetővé Budapesten belül. Teherautó mérete és darukapacitása is jelentős, például 10 méterig tudnak függőlegesen daruzni, kilenc méteren pedig 500 kg-ot tud emelni.

Mercedes Axor

A Mercedes Axor esetében a maximális össztömeg 18 tonna és 6 tonna a raksúly. Ennek az autótípusnak az egyik legfőbb előnye, hogy 17 méterig képes függőlegesen emelni, közvetlen közelről pedig akár 5 tonna súlyt is mozgathat. Az autó Euro 5 besorolású, ami a környezettudatossága miatt kedvező választás lehet.

További költségek

A daru bérlés ár magában foglalhat különféle további költségeket is. Ilyen például:

  • Várakozási díj: egy órát meghaladó fel- vagy lepakolási idő esetén.
  • Behajtási engedély: ha a munkaterület speciális övezetben helyezkedik el.

Ezek a további díjak változhatnak az egyes munkaterületek és helyszínek specifikus követelményei alapján.

KCR autó: Miért érdemes választani?

A KCR autó egy olyan speciális jármű, amely egyszerre képes szállítani és rakodni nagy tömegű tárgyakat. Ez a típusú autó különösen előnyös azoknak, akik nehéz árukat szeretnének mozgatni gazdaságos és hatékony módon. Lássuk, miért olyan népszerű a KCR autó, és milyen előnyei vannak!

A KCR autó előnyei

A KCR autó egyik legnagyobb előnye, hogy egy olyan 2 az 1-ben megoldás, amely lehetővé teszi a szállítást és rakodást egyaránt. Ennek köszönhetően az ügyfeleknek nem kell külön járművet bérelniük a rakodáshoz és a szállításhoz. Ezzel nemcsak időt, hanem pénzt is megtakaríthatnak.

  • Költséghatékonyság: Csak egy járművet kell igénybe venni, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.
  • Rugalmasság: A KCR autó kisebb helyeken is könnyedén manőverezhető, ami különösen előnyös belvárosi környezetben vagy szűk helyeken történő munkálatok esetén.
  • Hatékonyság: A KCR daru teherbíró képessége révén a nehezebb tárgyak mozgatása is egyszerűbbé válik.

Mikor érdemes KCR autót bérelni?

Számos esetben érdemes a KCR autó bérlése mellett dönteni. Az alábbiakban néhány konkrét helyzetet mutatunk be.

  • Építkezések: A KCR autó kiváló választás építkezéseken, ahol nagy tömegű építőanyagokat, például acélcsöveket vagy lakókonténereket kell mozgatni.
  • Gépek, szerkezetek mozgatása: Ha nagy teljesítményű gépek vagy különböző szerkezetek mozgatása szükséges.
  • Jacuzzi és medencék telepítése: Ezek a nagy és nehéz tárgyak gyakran igényelnek speciális megoldást a telepítéshez és mozgatáshoz.
  • Raklapos áruszállítás: Ha nagy mennyiségű raklapos áru mozgatása és szállítása szükséges.

Hogyan működik a KCR autó?

A KCR autó működése egyedülálló, mert kombinálja a szállító jármű és a daru előnyeit. A daru a teherautó alvázához van rögzítve és speciális joystickkal irányítható. Az alvázra szerelt daru lehetővé teszi a nagy teherbírású rakományok vízszintes és függőleges irányú mozgatását is. A gémszerkezet képes akár 7-9 méter távolságra nagyobb súlyt is mozgatni, ami különösen előnyös alacsony belmagasságú helyszíneken vagy szűk terekben.

Miért válassza a KCR autót?

A KCR autó nemcsak az építőiparban, hanem más iparágakban is gyakran használt eszköz. Szakemberekkel együttműködve garantálható a biztonságos és hatékony felhasználás. Az alábbi előnyökkel jár a KCR autó:

  • Gyorsaság és hatékonyság: A KCR autóval végzett munkák gyorsabbá válnak, ami lerövidíti a projekt időtartamát.
  • Biztonság: A KCR autó használata során szigorú biztonsági előírásokat követnek, ami minimalizálja a balesetek kockázatát.
  • Sokoldalúság: Különféle feladatokra alkalmas, legyen szó építkezési anyagok, tartályok vagy akár kereskedelmi áruk szállításáról és mozgatásáról.